Fashion

Kim Kardashian trouwt in Vera Wang

Kim Kardashian gaat trouwen in Vera Wang! De realityster en haar fiancé Kris Humphries kennen elkaar nog maar anderhalf jaar, maar hebben toch al besloten om te gaan trouwen. De grote vraag was natuurlijk wie gaat haar perfect dress ontwerpen? De socialite kwam al snel tot de conclusie: Vera Wang it is!

kim kris

Hoe de jurk er uit komt te zien is voor ons een groot geheim en helaas zullen we moeten wachten tot de big day. Maar wat we wel weten is dat Vera Wang echte droomjurken ontwerpt die perfect zijn voor de mooiste dag in je leven. Er hangt dan wel een prijs kaartje aan, maar dat kan een echte Kardashian natuurlijk met gemak betalen.

vera 

Onder haar perfect dress horen natuurlijk ook een paar prachtige muiltjes. De Amerikaanse socialite rende dan ook meteen naar de Louboutin winkel in New York West Village om "haar maat te passen". Wij weten wel beter, want waarschijnlijk ging ze gewoon even langs de winkel om haar eisen voor de perfect wedding shoe door te geven.

De trouwjurken van Vera Wang zijn ontzettend populair onder de celebs. Kim's zusje Khloé heeft haar big day ook doorgebracht in een echte Vera Wang. Maar ook Jessica Simpson, Chelsea Clinton en Hillary Duff zijn getrouwd in een design van de Chinees-Amerikaase ontwerpster.

khloe khloe 

jessicasimpson

chelsea

Webshop Yoox.com verkoopt een paar mooie trouwjurken. Onze favorieten:

dress dress

Links: Alberta Ferretti trouwjurk €1.271,-. Rechts: Alberta Ferretti trouwjurk €2.015,-

Hoe ziet jouw favoriete wedding dress er uit?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top