Fashion

Eerste foto's Chanel campagne

Natuurlijk zijn we benieuwd naar de Chanel fall/winter 2011 campagne! Twee maanden geleden werd bekend dat Karl Lagerfeld en Carine Roitfeld deze taak op zich gaan nemen. En nu, nu is het schieten van de campagne in volle gang en zijn de eerste foto's op het internet verschenen. Het mogen dan wel foto's van 'achter de schermen' zijn, toch smaken ze naar meer...

Karl de fotograaf, Carine de styliste en Freja Beha Erichsen het model. We zagen Freja al vaker voorbij schuiven in de campagnes en fashionshows van Chanel, maar nu staat het model er helemaal alleen voor. Het Deense topmodel ziet er wederom fan-tas-tisch uit. Met een look die net even wat meer edge heeft dan je 'normaal' van Chanel zou verwachten weten we zeker dat het een pracht-campagnegaat worden.

Chanel fall/winter

Chanel fall/winter

Chanel fall/winter 

We moeten het nu nog even met de eerste kiekjes van achter de schermen doen. Maar met zo'n topteam kan het niet anders dat het een fantastische campagne wordt. Wij kunnen niet wachten tot de eerste echte campagnefoto's worden vrijgegeven. Wat vind jij van de eerste achter de schermen foto's van de Chanel fall/winter 2011 campagne?  

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top