Fashion

Fashionscene's social media winacties!

Volg jij Fashionscene al op Facebook en Twitter? Niet? Volgen en liken maar, want anders mis je van alles. Op de Fashionscene Facebook en Fashionscene Twitter vind je namelijk naast leuke nieuwtjes en inside info van de redactie ook exclusieve winacties die je niet op de site vindt!

Zaterdag 21 mei geeft de upcoming Nederlandse singer-songwriter Krystl een exclusief concert bij WE fashion in Amsterdam. Hierbij mogen maar 25 mensen aanwezig zijn. Je kan nog tot en met donderdag meedoen, dus als een speer naar de Fashionscene Facebook om daar bij te kunnen zijn.

krystl we

Krystl

De winactie marathon van de Fashionology sieraden loopt nog steeds. Gedurende onze winactie marathon, geven wij twaalf items van sieradenmerk Fashionology weg. Van een bird skull ketting en oorbellen met kruisjes tot een claw armband en dromenvanger ketting. Allemaal uitgevoerd in het zilver en allemaal even edgy en stoer..

winactie fashionology

Fashionology sieraden

Nog op zoek naar aanvulling voor je zomer garderobe? Dan moet je snel mee doen aan de Vanilia spring dress winactie. Kies daar jouw ultieme spring dress.

Pak jij het liever op de duurzamere manier aan? Fashion designer Sepehr Maghsoudi komt met de oplossing: hij organiseert workshops om je afdankertjes weer nieuw leven in te blazen! Helemaal mooi is dat jij zo'n recycle je fashion workshop kunt winnen.

Volgen en liken dus! Dan blijf je op de hoogte van al die fijne goodies waar jij kans op kunt maken.

Naast de social media winacties vind je onder het kopje winnen ook veel leuke acties!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top