Fashion

Lara Stone naakt voor Calvin Klein Underwear

Lara Stone is te zien in de nieuwe Calvin Klein Underwear campagne. Met de titel 'Naked Glamour' kunnen we veel bloot verwachten. Ondanks dat het om underwear draait, showt ze toch haar blote boobies.

larastone

Calvin Klein is een groot fan van Lara Stone. Afgelopen najaar heeft het model een contract getekend waarin staat dat ze niet voor andere modehuizen mag poseren of fashion shows lopen. Na vele Calvin Klein fashion shows en het gezicht zijn van de Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans en last but not least Calvin Klein Jewelry, is het model dit najaar ook het gezicht van de Underwear collection. So what's next?

Hoe de Naked Glamour foto's eruit komen te zien is natuurlijk de grote vraag. Helen McCluskey -de manager van het moederbedrijf waaronder Calvin Klein valt- geeft een korte beschrijving: "De foto's zijn typisch 'Calvin Klein' in het zwart-wit en met geweldig oogcontact. Maar de foto's zijn ook erg sexy, inclusief blote borsten.

Maar Lara is niet het enige model met een contract bij Calvin Klein. Ook Zoe Saldana heeft haar naam aan het Amerikaanse merk verbonden. Dit voorjaar is de 32-jarige Zoe te zien in de Calvin Klein Underwear campagne, genaamd 'Envy'. Lara volgt haar met de 'Naked Underwear' campagne op en wij hopen natuurlijk dat het Nederlands model het nog beter doet dan Zoe.

Lara Stone heeft haar perfect borsten al meerdere malen geshowt in tijdschriften. Toch zijn we heel erg benieuwd hoe haar blote borsten het in de campagne doen. Jij ook?

(Tekst:Yanis)

Deel dit artikel
Back to top