Fashion

Ons nieuwe zusje Beautyscene.nl!

Wij van Fashionscene zijn heel blij dat we jullie eindelijk mogen vertellen dat we er een nieuwe zus bij hebben. Naast Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Shopscene.nl, Shopgids en Ze.nl sluit ook Beautyscene.nl zich aan bij het rijtje vrouwenwebsites van Yourscene.

Dat wij van fashion houden wil natuurlijk niet zeggen dat we niet dol zijn op nieuwe make-upjes, geuren en nagellak. En hoewel wij daar niet over schrijven, zijn wij ontzettend blij dat Beautyscene.nl dat wel doet. Beautyscene is - zoals de naam ook al zegt - de perfecte website voor vrouwen die alles willen weten over beauty.

beautyscene 

Beautyscene.nl is een samenwerking van Yourscene samen met Lushiousbeauty.nl. Lushiousbeauty was een personal blog ontstaan in 2009 onder naam van een echte beauty addict (Debbie Zwiers). Haar blog bleek een groot succes te zijn en groeide razendsnel. Met haar nieuwe naam, lay-out en als onderdeel van Yourscene is Beautyscene nu officeel een online magazine te noemen.

mac beautyscene

Op Beautyscene vind je luxe merken zoals MAC maar ook drogisterij merken. De artikelen zijn net zo veelzijdig, van leuke nieuwtjes tot uitgebreide reviews en tutorials.

Wij van fashionscene zijn in ieder geval heel blij met de nieuwe 'scene' website. Wat vind jij van Beautyscene? 

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top