Fashion

Missoni ontwerpt voor Bugaboo

Bugaboo pakt het voor modebewuste ouders weer goed aan. Het kinderwagenmerk werkt dit jaar voor de derde keer samen met een bekende designer. Missoni is namelijk de gelukkige die samen met Bugaboo kinderwagens mag ontwerpen. Bas Kosters en Marc Jacobs gingen Missoni al voor.

De kinderwagens van Missoni zijn ontzettend kleurrijk. Missoni denkt namelijk dat kleuren en prints de zintuigen van kinderen positief stimuleren. En dat zullen ze dan ook zeker doen met deze wagens. Maar Missoni houdt het niet alleen bij twee verschillende kinderwagens, het italiaanse modemerk heeft namelijk ook een bijpassend dekentje ontworpen zodat de kleine geen kou hoeft te vatten.

missoni

Dat de kinderwagens van Bugaboo niet goedkoop zijn, wisten we natuurlijk al. Customized door Missoni worden de wagens nog duurder, namelijk €673.95 en €1039,95. Maar dan heb je wel het mooiste van het mooiste. Dat is je kroost natuurlijk meer dan waard. 

Missoni's wagens matchen perfect bij de spring/summer 2011 collectie die veel kleur en prints waarmee je op straat zeker niet ongezien zal blijven.

missoni spring2011 missoni spring 2011 

Bas Kosters heeft niet zo lang geleden ook kinderwagens ontworpen voor Bugaboo. Net als Missoni ging de Nederlandse ontwerper voor kleur en print, maar dan kinderlijk met gekke poppetjes. Bas wist het zelfs zo ver te schoppen dat hij het voor elkaar kreeg om zijn eigen kinderwagen te showen in zijn spring/summer 2011 collectie.

   

Marc Jacobs hield het in 2008 vrij basic. Zijn kinderwagen kleurde helemaal zwart met daarop de tekst 'love marc'. Hoewel de kinderwagen erg donker is, werd hij gespot bij celebrities waaronder Gwen Stefani.

  

bugaboo gwen stefani  

Zie jij jezelf geld uitgeven aan een echte design kinderwagen van Bugaboo? Of ga je liever voor een goedkopere variant?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top