Fashion

Fashionable met Doc Martens

Hoewel Dr. Martens zijn ontstaan als schoeisel voor soldaten, wil dat natuurlijk niet zeggen dat modemeisjes deze stoere boots niet aankunnen. Met een beetje fashionable feeling en wat meer lef style je de Doc's helemaal eigen.

Wie zegt dat Dr. Martens voor mannen zijn? Met de lichtroze kisten ben je op en top vrouw. Maar Dr. Martens verkoopt niet alleen kisten. Ook de lage variant is ontzettend populair en zien we veel terug in het straatbeeld. Deze low-Martens lijken op de Prada platform shoes uit de spring/summer 2011 collectie. En zijn dus helemaal trendy deze zomer.

Met deze stoere stappers zul je namelijk geregeld worden nagekeken. Maar met de juiste styling kun je met volste vertrouwen de deur uit. Toch kunnen we begrijpen dat deze stoere booties lastig zijn te combineren.Wij gingen op zoek naar inspiratie en zochten de mooiste foto's voor je uit.

Blogster Lisa Gross stylet haar afgeknipte short en stippenpanty met roze Doc's voor een girly touch.

Pink Doc Martens

Blogster Rachel combineert fleurige kisten met een schattig jurkje. Hoezo kunnen Dr. Martens niet vrouwelijk zijn?

Printed Doc Martens

Wat staat dit felroze jurkje goed bij een donkere huid! Met oranje sokken in haar Martens laat deze fashionista zien dat kisten helemaal niet alleen voor stoere mannen zijn.

Black Doc Martens

Dit meisje combineert haar comfort-kistjes lekker casual. Op haar beige rok draagt ze een zwart topje met daaroverheen een boyish overhemd. Maar toch is deze outfit totaal niet jongensachtig.

Doc Martens zwart

Ook Whitney Port gaat voor Dr. Martens voor afwisseling met haar hoge pumps. Maar Whitney blijft een meisje-meisje en kiest voor een girly bloemenprint. Ze combineert haar Doc's met een jeans, gestreepte top en vingerloze handschoenen.

Whitney Port doc martens

Doc Martens kistjes kunnen ook schattig & sexy zijn.

Doc Martens rood Doc Martens blauw

Deze low-Martens met pastelkleurtjes zorgen voor extra vrouwelijkheid.

Doc martens pastelkleuren

Dr. Martens zijn te bestellen bij de online shop. Ze zijn ook te koop bij veel tweedehands winkels en op de Waterloopleinmarkt in Amsterdam.

Ga jij ze ook aanschaffen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top