Fashion

Valentijnscadeaus voor je vent

Valentijnsdag ligt weer op de loer, over een kleine twee dagen is het alweer zo ver! Elk jaar is het weer een uitdaging, wat te kopen voor je vriend? Dit jaar geen nieuw paar sokken, wij hebben de leukste cadeau’s voor jouw vent uitgezocht!

Valentijnsdag Men's Man

Voor de echte mannen hebben we stoere cadeau's uitgezocht. Met deze lekkere handschoenen van Ontour houdt je vent warme handen. / Het is dan nog officieel winter maar het zonnetje laat zich al af en toe zien, tijd voor een zonnebril! / Echte mannen houden niet van tierelantijntjes, daarom dit fijne gestreepte shirt. / Altijd up-to-date met de iPhone. / Streepjes zijn goed, met deze sjaal blijf 'ie warm tijdens onze Nederlandse lente. / Heerlijke deuntjes kan hij luisteren op de fiets naar jou met deze O'neill for Phillips koptelefoon. / We houden niet van bouwvakkersdecolleté's. Vandaar een goede riem.

Valentijnsdag: Ladies man

Heb jij een echte ladies man aan de haak geslagen? Voor deze womanizer hebben we de leukste cadeau's op een rijtje gezet! Een hip petje voor op z'n knappe koppie. / Subtiel luistert hij via deze inears naar de nieuwste nummertjes. / Deze boy houdt van sporten, deze sporttas komt dus goed van pas! / Een heerlijke aftershave van Tommy. / Een hippe cardigan om fashionable te zijn zonder klappertanden. / Always on time met dit kermit de kikker horloge. / Een echte ladies man is een perfectionist en houdt niet van shirts die onder zijn overhemd uitpiekt. Met deze NoShirts van Passeggio is er geen shirt te bekennen!

(Tekst: Liset)

Deel dit artikel
Back to top