Fashion

Samsung en Supertrash lanceren Ladyphone

Samsung vond de Amsterdam International Fashion Week een perfecte gelegenheid om de nieuwste Ladyphone te lanceren. In het bijzijn van BN'ers en Fashionista's werd de nieuwste Samsung Galaxy Ace White geshowd. De witte kleur en het stylish Supertrash accessoire waarin je de telefoon kunt meedragen, maken van deze smartphone een must-have!

Lancering Samsung Ladyphone

Supertrash is hot en happening! Het kledingmerk gaf een spetterend grote show tijdens de Amsterdam Fashion Week, en tussen de voorbereidingen door lanceerde eigenaresse Olcay Gulsen samen met Samsung de ladylike Samsung Galaxy Ace White, waarvoor Supertrash een fashionable draagtasje mocht ontwerpen!

Verbaasd was ik toen mij aan het begin van de presentatie een telefoon in het Supertrash accessoire, werd overhandigd... En blij werd ik, toen er tijdens de presentatie werd verteld wat de samsung Ladyphone allemaal kan: het android besturingssysteem, is gebruikvriendelijk. Het internet werkt snel en gemakkelijk. En met de 5 megapixel camera, maak je de mooiste foto's.

Spontaan wisselde ik mijn oude telefoon in voor de Samsung Galaxy Ace White. And guess what? Blijer kan ik nu echt niet meer worden! Een wereld is voor me open gegaan. Met app's zoals Tweetdeck ben ik van alles op de hoogte! Het typen op het touchscreen gaat me heel goed af. En ik kan niet stoppen met het kijken naar YouTube filmpjes...

Samsung Galaxy Ace White

Wat vind jij van de nieuwste samsung Ladyphone?

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top