Fashion

Jerry Hall en Lizzy Jagger openen SALE bij Harrods

Jerry Hall en Lizzy (Elisabeth) Jagger openden deze week de SALE in luxe warenhuis Harrods. Moeder (52) en dochter (26), beide model, zagen er afgezien van hun haarkleur bijna identiek uit. Honderden mensen waren op de opening van de SALE afgekomen om de luxe designerartikelen van Harrods voor een mooi prijsje mee naar huis te kunnen nemen.

h

Jerry Hall en haar dochter Lizzy Jagger (uit haar huwelijk met Mick Jagger) leken nog nooit zo veel op elkaar. Voor de opening droegen ze beide een zwarte jas tot de knie, rode lippenstift en lang los (licht krullend) haar. Vooral de lach van beide modellen (Jerry was meerdere malen het gezicht van Chanel en Lizzy stond ooit model voor Tommy Hilfiger) was identiek.

d

Jerry en Lizzy arriveerden bij Harrods in een koets, waarna ze de SALE officieel openden. Jerry: ‘Harrods is al mijn favoriete adres in Londen, sinds ik hier voor het eerst kwam. Ik weet zeker dat het de droom van iedere vrouw is om vooraan te staan in de rij voor de beste SALE van de wereld. Ik ben ontzettend vereerd dat ik en mijn dochter zijn gevraagd om vandaag de deuren te openen.’

d

Buiten Harrods hadden al enkele honderden koopjesjagers zich verzamelt in de hoop zoveel mogelijk luxe goederen (voor weinig) te kunnen scoren. Ook was er extra beveiliging ingeschakeld om alles in goede banen te leiden.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top