Fashion

Stil staan bij World AIDS Day met M.A.C. cosmetics

Wie had gedacht dat jullie fashion editor tijdens een persontbijt van M.A.C. sniffend aan tafel zou zitten? Nou, ik niet. Toch rolden er een paar traantjes over mijn wangen bij de ontroerende speach van Mister Orange Babies, die bevlogen vertelde over zijn doel: zwangere vrouwen met HIV en hun baby's in Afrika te helpen.

M.A.C. cosmetics steunt Orange Babies daarbij. En niet onderdienstelijk! In maart haalde het hotte make-up merk met het M-A-C AIDS Fund al 50.000 euro op, en nu kwam daar nog eens 50.000 euro bij! En dat allemaal met het verkopen van VIVA Glam lipsticks in de Benelux. Want honderd procent van de verkoopprijs van de Viva Glam lippenstift en lipgloss wordt gedoneerd in het M-A-C AIDS Fund.

mac cosmetics

In een ontroerend filmpje van fashionista Fiona Hering werd duidelijk dat Orange Babies ontzettend goed werk doet. Fiona reisde persoonlijk langs de plekken waar hulp het hardste nodig is en was zelf ook heftig geraakt door de situatie waar de vrouwen in Afrika in verkeren en het werk dat Orange Babies doet. Een prachtige video waarbij ik me wel een tikkeltje ongemakkelijk voelde. Want hoe vreemd was het om tijdens een luxe ontbijt de AIDS problematiek in Afrika op m'n bord te krijgen... Eet smakelijk! Al met al een indrukwekkend en mooie ochtend op World AIDS Day. Mij rest nu eigenlijk nog maar een boodschap: koop die lipstick!


mac


(Tekst: Fashiontwin Eveline)

Deel dit artikel
Back to top