Fashion

The City stopt definitief

MTV’s realityserie The City stopt definitief. Dat liet hoofdpersonage Whitney Port maandagochtend weten in de radio-uitzending van Ryan Seacrest. Erg rouwig is Whitney er niet om. ‘Als er een deur dicht gaat, gaat er wel weer een andere open’.

Fashion- en drama-liefhebbers opgelet: The City is niet meer. Na twee seizoenen vol fashion en bitchfights tussen Olivia Palermo en Whitney Port heeft MTV besloten de stekker eruit te trekken. Er zal geen derde seizoen van de realityserie worden gemaakt. Dat maakte Whitney Port maandag 25 oktober bekend in de radio uitzending van Ryan Seacrest.

‘Zoals het er nu voor staat, gaan we het niet meer doen’, zei Whitney. ‘Maar dat is prima; de ene deur gaat dicht en de andere opent.' Volgens Whitney zal The City ook niet van zender veranderen, iets wat Project Runway in Amerika eerder wel deed.

Whitney geeft aan momenteel met andere projecten bezig te zijn. Maar hoe zit dat met Olivia Palermo. Wij gingen er altijd vanuit dat ELLE haar enkel tijdelijk in dienst had voor de opnames van The City. Wat zou Olivia nu gaan doen?

Luister hier naar het interview dat Whitney Port met Ryan Seacrest had.

Whitney maakte onlangs overigens bekend New York te verlaten en weer terug naar Los Angeles te verhuizen. ‘Ik ben echt dol op Los Angeles. Mijn familie is daar en ik houd gewoon van de hele sfeer van de stad’, aldus Whitney.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top