Fashion

Win 10X2 cupcake vouchers bij Alice in Cakeland

Als er één zoete verleiding is waar je ons midden in de nacht voor wakker kunt maken dan zijn het cupcakes. Gelukkig kunnen we sinds een poosje op steeds meer plekken in Nederland terecht voor deze genotscakejes.

Zo ook in Rotterdam. Daar opende in september Alice in Cakeland, de eerste autentieke Amerikaanse cupcakery. Eigenaresse Rebecca is een originele Amerikaanse en geloof Fashionscene: they know how to bake some good cakes!

Rebecca: ''Our cupcakes are baked from scratch at our shop and sold fresh daily: sweet, fluffy and moist. You have not had a real American cupcake in the Netherlands unless you have had one of our cupcakes!'' Ze garandeerd dan ook iedere dag verse cakes die zeker niet in de koelvitrine of vriezer belanden om dagen daarna nog verkocht te worden. Er zijn niet voor niets

zoveel kleine cupcakeries (cupcake bakkerijen) in de Verenigde Staten: elke bakkerij maakt zijn eigen cupcakes vers. Ook al kun je de cupcakes enkele dagen na aankoop nog eten, ze smaken toch het lekkerst op de dag dat ze gemaakt zijn!

Naast het aanschaffen van heerlijke cakes met ohlala chocolade, aarbei of vanille, kun je er ook cupcake decoratie workshops volgen in thema's als "Alice in Wonderland" , "Sex and the City", "Hello Kitty" en meer. (Check meneer Lagerfeld!) Ook organiseert Rebecca privé workshops door heel Nederland. Wie niet in Rotterdam woont kan de eetbare kunstwerkjes bestellen via aliceincakeland.com.

P.s. Alice in Cakeland heeft een geheim recept ontwikkeld dat geen slechte transvetten bevat. De gezondste cupcakes vind je dus hier!

Win

Alice in Cakeland geeft 10 x 2 gratis cupcake vouchers weg. Zie je het al voor je: na een midddag verdienstelijk shoppen effe langs Cakeland voor gratis zoet voor jou en je partner in crime? Klik dan hier om mee te doen met de winactie.

cupcakes

cupcakes

cupcakes


karl cupcake

Alice in cakeland

Van Oldenbarneveltstraat 117

Rotterdam


(Tekst: Fashiontwin Eveline)

Deel dit artikel
Back to top