Fashion

New Fashionkid: Cecilia Cassini

Een elf jarig meisje met een carrière als hysterische modeontwerpster, ze bestaat écht... Cecilia Cassini heeft haar poppen ingeruild voor een naaimachine en ontwerpt er hevig op los!


Cecila Cassini Cecila Cassini

Voor de nu elfjarige Cecila draait het leven om fashion. Tijdens haar trip naar Parijs werd ze aangestoken met het modevirus en sindsdien is ze niet meer te houden. Terwijl haar klasgenoten, brieven schreven naar Sinterklaas, waren de brieven van Cecila bestemd voor Karl Lagerfeld. Want haar grootste droom is om ooit een kinderlijn te ontwerpen voor Chanel!

Zelf is ze ervan overtuigd dat elk ontwerp een masterpiece is en blijkbaar is ze niet de einge, want haar jonge klantenkring is groot! Haar kleding met een vintage-feel ligt in boutiques die haar als voorbeeld zien voor andere kinderen, en de dochter van Denise Richards is ook fan!

 

Het is goed om grote ambities te hebben, maar of je jezelf al op zo'n jonge leetijd in the world of fashion moet storten? Misschien is het verstandiger om te oefenen met poppenkleertjes...Wat vind jij?

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top