Fashion

Ballerina-automaat voorkomt pijnlijke voeten

Pijnlijke voeten tijdens een avondje uit zijn verleden tijd. Tenminste, als het aan de bedenker van de Ballerina To Go ligt. Dit is namelijk een automaat waar je ter plekke nieuwe, comfortabele ballerina’s kunt kopen, waardoor je je veel te hoge stiletto’s even weg kunt stoppen.

Je hebt wel eens van die dagen waarop je ’s ochtends vol goede moed in je hoge hakken stapt, maar halverwege de dag wenste dat je je flatjes aan had getrokken. Of je bent in een hippe club en houdt het niet langer vol op je stiletto’s. Voor dit soort gevallen is de ballerina-automaat dé oplossing.

De Ballerina To Go is namelijk gevuld met wegwerpballerina’s. Voor een paar tijdelijke, comfortabele schoentjes hoef je dus niet al te diep in de buidel te tasten.

De ballerina’s in de automaat hebben de kleuren goud, zwart, paars en zilver. Zo kun je de schoentjes dus afstemmen op je outfit van die avond. De schoenen komen in een tasje uit de automaat. In datzelfde tasje kun je vervolgens je hoge hakken dragen.

In Munchen hebben inmiddels vier clubs de automaten opgehangen. We kunnen niet wachten tot de hippe Amsterdamse clubs volgen!

Deel dit artikel
Back to top