Fashion

Victoria Beckham showt op vollere modellen

Victoria Beckham mocht als één van de eersten haar collectie showen op de New York Fashion Week. Ondanks haar eigen ranke lijfje, is ze fel tegen size-zero op de catwalk. Haar creaties werden daarom alleen geshowd door modellen met een iets vollere maat. Alhoewel? Superdun zijn ze nog steeds!

De collectie van Victoria Beckham ziet er altijd uit alsof ze het zelf zou kunnen dragen. De meeste ontwerpen hangen dan ook in haar garderobe, maar ook celebrities als Blake Lively, Nicole Scherzinger en Jennifer Hudson zijn fan.

De spring/summer collectie 2011 had, zoals we van Posh gewend zijn, een klassieke uitstraling. De draagbare jurkjes hadden übervrouwelijke silhouetten

en zagen er mooi uit. Naast wit, zwart en zilver, zorgden de kleuren paars en roze voor een fijne afwisseling. Alleen dat geel had van ons nou niet perse gehoeven!

Al met al een fijne show om naar te kijken, waar van tevoren al veel over werdgespeculeerd. Niet vanwege de kleding, maar de keuze voor iets vollere modellen.Oké de meiden waren geen scharminkels, maar verre van dik waren ze zeker..

Victoria Beckham Victoria Beckham

Victoria Beckham Victoria Beckham

Victoria Beckham Victoria Beckham

(foto's: style.com)

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top