Fashion

Crazy Shopping in het theater

Wij Shopaholics? Nou nee! Wie wel: de shopverslaafde vrouwen uit de musical Crazy Shopping! Van 29 juli t/m 5 september is in Koninklijk Theater Carré te zien hoe zij tot het uiterste gaan voor net die ene it-bag. Daarbij vergeleken zijn de Fashiontwins zo erg nog niet! Of toch wel?

Hoewel wij hier op de redactie blijven ontkennen dat we Shopaholics zijn, moet ik bekennen dat het wat ongewoon is dat ik aan het begin van de maand eerst naar de winkel ren en daarna pas mijn rekeningen betaal. En gezond kan het niet zijn dat mijn fashionwederhelft Eveline elke week met een nieuwe vintage aankoop (inclusief schuldgevoel) komt binnenwandelen. Shopaholic or not, het levert in ieder geval wel een hoop grappige momenten op!


Een aantal herkenbare shopmomenten zullen vast en zeker voorbijkomen in de musical: Crazy Shopping. De musical gaat over shopverslaafde vrouwen die proberen af te kicken in de Stop Ons Shoppen Kerk. Believe it or not. In New York bestaat ie echt!


Hoofdrolspelers Antje Monteiro, Miranda van Kralingen, Casey Francisco, Carolina Mout en Tony Neef krijgen in Crazy Shopping te maken met wanghopige shoptaferelen, maar gelukkig gaan die deze avond aan jou voorbij! In tegendeel, want je gaat met een gratis goodie bag ter waarde van € 59,- naar huis.

 

Vanaf woensdag maak je kans om om op 30 juli aanwezig te zijn bij een voorstelling van Crazy Shopping. Dus houd de winacties goed in de gaten!


(Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top