Fashion

Een beautytopper word je bij House of Orange

De Make-up school van de House of Orange levert topvisagisten af. Niet zo gek, met John Kattenberg als oprichter. Hij werkte als Hair & Make-up artist voor grote namen als Giorgio Armani en Vogue. Zijn CV is impressive, maar hij zorgt ook dat de visagisten die de make-up school hebben afgerond, goed terecht komen. Op de Girlsfair zal een heel team aan de slag gaan om de modellen van de Bjorn Borg show 'beautyful' de catwalk op te sturen.

Een topper op het gebied van beauty wordt je niet zomaar! Alhoewel, met een goede opleiding heb je al een streepje voor. De make-up school van House of Orange is een echte aanrader: visagisten die je voor gingen zijn Thijs Willekes en Mieke Petit. De focus in de lessen ligt op zowel techniek als creativiteit. Inspiratie daarvoor haal je uit modebladen, shows en ook John Kattenberg is een bron van inspiratie. Yes, yes, je krijgt les van de beautyguru himself!

inspiratiecollage

John Kattenberg geeft les cursisten aan de slag

De facebook-pagina van de make-up school, houd je op de hoogte van alle activiteiten Maar kan je niet wachten om de sfeer in het echt te proeven? Bezoek dan op 4 juli de open dag.

Er worden twee keer per jaar cursussen georganiseerd. En jij kunt je nog aanmelden voor de cursussen die van start gaat in de eerste week van september.

(Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top