Fashion

Gaultier en La Perla ontwerpen lingerie

Mode-ontwerper Jean Paul Gaultier en lingeriemerk La Perla gaan samenwerkingen. De twee partijen zullen samen een lingerie-collectie ontwerpen die in november al in de winkels moet liggen.

Jean Paul Gaultier, die furore maakte met de puntige BH’s die hij onder andere voor Madonna ontwierp, gaat zich nu echt bezig houden met lingerie. Hij zal samen met lingerielabel La Perla een collectie ontwerpen bestaande uit zo’n 27 handgemaakte lingerie-items. Een van die items zal geinspireerd zijn op de beroemde, puntige BH.

Alain Prost van La Perla zei over de samenwerking: ‘Ik leerde Jean Paul Gaultier een paar maanden geleden kennen. We zijn toen vrijwel meteen begonnen, omdat we dezelfde kijk op schoonheid, stijl, smaak en kwaliteit hadden. We besloten dus dit avontuur gezamelijk te gemoet te gaan.’

Jean Paul Gaultier gebruikt in zijn collecties wel vaak lingerie-invloeden, maar een volledige collectie heeft hij nooit eerder ontworpen.

Er zal een aardig prijskaartje aan de collectie komen te hangen (dus voor ons onbetaalbaar) maar we zijn toch wel benieuwd!

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top