Fashion

Papieren bruidsjurken

Dat bruiloften en de daarbij behorende benodigdheden niet altijd super duur hoeven te zijn, bewijst Cheap Chic Weddings. Het bedrijf daagde alle crea-bea’s uit om de meeste stijlvolle bruidsjurk te maken uit, ja – echt, toiletpapier! Wauw, het resultaat mag er zijn!

Galit Zeierman uit Israel is de grote winnaar van de Cheap Chic Weddings’ 6th Annuel Toilet Paper Wedding Dress contest. Daar zijn wij het helemaal mee eens: haar charming Charmin creatie is een jurk(je) waar we jaloers van worden!

Het korte wijd-uitlopende rokje, hartvormige neklijn, schouderdetail en vogelhoofdstuk zorgen voor een prachtig totaalplaatje. Galit neemt een welverdiende prijs mee naar huis van 1000 dollar.

Wedding Dress

De tweede prijs was voor Ericka Andrade en de derde voor Bailie Bickford. Zij kozen beiden voor een langer, klassiek model.

Wedding DressWedding Dress

Voor de dames die van plan zijn om er wél veel aan uit te geven: bij net-a-porter.com lanceren Matthew Williamson en Diane Von Furstenberg een exclusieve bruidsjurkencollectie. Ga dat zien, er zitten mooie exemplaren tussen!

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top