Fashion

Première Sex and the City the movie 2

Na New York was nu Amsterdam aan de beurt voor de première vanSex and the City 2. De hoofdstad stond gisteravond helemaal in het teken van de New Yorkse glitter & glamour.

Bekend Nederland liet de polderoutfits in de kast hangen en trok haar kekste pakje uít de kast. Tuschinski zat weer vol met modeliefhebbers die niet konden wachten de film te zien. (waaronder Fashionscene!)

Presentatrice Renate Verbaan mocht de avond aan elkaar praten en aan het einde van de avond was het tijd voor wat sensatie. Bh- koningin Marlies Dekkers werd de zaal uitgezet omdat ze een foto wilde maken van een filmshot (haar bhtje werd gedragen in de film door Carrie herself!). Oeps!

In de film reis je van Amsterdam naar het Midden-Oosten. Carrie & co ontvluchten het dagelijks leven en gaan op reis naar Abu Dhabi.

De 1e SATC film was lekker, maar deze was qua verhaallijn een tikkeltje aan de slappe kant en een extra lange zit. Maar liefst 146 New York Minutes werden uitgetrokken voor de nieuwe Sex and the City film.

Wel heerlijk: de weelde, de glamour, de mannen en: de outfits. Meer nog dan in SATC 1 zat Fashionscene kwijlend in haar bioscoopstoel bij het zien van de outfits van de 4 ladies.

Voor elke situatie worden er weer andere designer jurken, rokjes, haarbanden, strikken en schoenen tevoorschijn getoverd. Ze zien er alle vier iedere keer weer jaloersmakend mooi uit. Zelfs een burka weten de dames nog fashionable te maken met een paar prachtige designer hakken.

Jij kunt zelf je oordeel vellen over de nieuwe Sex and The City film vanaf 27 mei. Let us know wat je er van vond!

BN'ers op de Sex & The City Première

Renate

Zwangere Renate Verbaan

SATC

Lauren Versterk en glamfriend

SATC

Addy van den Krommenacker

SATC

Een voertuig uit het Midden-Oosten

marlies dekkers

Marlies Dekkers

SATC

Prachtige jurken bij de premiere in New York

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top