Fashion

Ashley Smith: zeer rondborstig topmodel

Lara Stone's succes is groots, maar kwam best wel onverwachts. Nu schrikken we niet meer van een paar vollere modellen. De Texaanse Ashley Smith is de nieuwe rondborstige sensatie, inclusief een spleetje tussen de voortanden!

Ashley Smith

Ashley SmithAshley Smith

Ashley Smith

Ashley is ontdekt op een muziek festival en was van plan om naar de kunstopleiding te gaan. Ze houdt namelijk heel erg van schilderen en tekenen en, oja, zwembadfeesten! Helemaal niet gek dat ze in modewereld bekend staat om haar vrolijke persoonlijkheid.

Ashley Smith

Ashley Smith

Het Texaanse model heeft al samengewerkt met niemand minder dan Terry Richardson in februari en de geruchten gaan dat modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott helemaal weg van haar zijn.

Lara Stone

Lara Stone

Het eerste wat aan Ashley opvalt, is de behoorlijke spleet tussen haar voortanden. Een aantal succesvolle modellen hebben best wel wat te danken aan hun beugelloze bekkies van vroeger, denk bijvoorbeeld aan Lara Stone, Bridget Bardot, Jessica Hart en Georgia Jagger. Verder heeft Ashley ‘normale’ modellenmaten, met één kleine uitzondering: een forse cup D.

Brigitte Bardot

Georgia Jagger

Brigitte Bardot en Georgia Jagger

Hopelijk gaan we deze knappe negentienjarige nog veel zien!

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top