Fashion

Ontwerpwedstrijd: ontwerp outfit + schoenen

Heb jij een goed gevoel voor mode en spreken de collecties van Carola van Benthum jou aan? Heb je bovendien veel fantasie en kennis van ontwerpen? Dan is deze ontwerpwedstrijd iets voor jou. Ontwerp een droomjurk en een bijpassende damesschoen en wie weet worden die in de collectie opgenomen.

Carola van Benthum maakt inmiddels al een decennia twee maal per jaar de meest eigenzinnige modecollecties. Naast kleding ontwerpt ze ook accessoires en schoenen. Ze ontwerpt graag voor de vrouw bij wie Hard werken, mooie dingen dragen en volop genieten van het leven het motto is.

Begrijp jij de mode van Carola ven Benthum en heb je verstand van ontwerpen? Dan is de ontwerpwedstrijd* van het modelabel wellicht iets voor jou.

Wat moet je doen?

- Ontwerp een typische Carola van Benthum droomjurk en een bijpassend paar schoenen.

- Houd je daarbij aan het thema: mineralen*

- Stuur je getekende ontwerpen in voor 30 juni (mail naar info@carolavanbenthum.nl, per post ter attentie van Carola van Benthum, Steenstraat 62, 5831 JH Boxmeer of geef 'm af in de winkel).

De winnende ontwerpen worden eind september bekend gemaakt tijdens de jubileum modeshow en zullen worden opgenomen in de zomercollectie van 2011.

Doe mee en wie weet is jouw ontwerp volgend jaar door het hele land verkrijgbaar.

*De ontwerpwedstrijd wordt gehouden in samenwerking met Ilse Horck, ontwerpster van het schoenenmerk Kop en Staart.

*Mineralen, grondstoffen en aarde vormen de inspiratie voor kleuren die we in de lente en zomer van 2011 zien. Let daar op. Denk bijvoorbeeld aan een sobere stijl met prachtige kleuraccenten. Neem de trend niet te letterlijk, maar gebruik al je creativiteit en ontwerperstalent. Verdiep je vooraf in eerdere collecties van Carola van Benthum en Kop en Staart. Begin daarna pas met schetsen. Gebruik daarvoor de werktekeningen die te downloaden zijn op www.carolavanbenthum.nl.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top