Fashion

Addy van den Krommenacker last van aswolk

Addy van den Krommenacker zal aankomende donderdag een modeshow houden in Nederland. Doordat er de afgelopen dagen niet gevlogen kon worden, zullen zijn jurken uit Milaan echter niet op tijd in Nederland zijn voor die show.

Addy van den Krommenacker was maandagavond te gast bij De Wereld Draait Door om te vertellen over de pech die hij deze week heeft. Zijn jurken hadden dinsdag vanuit Milaan in Nederland moeten zijn, waar nog de laatste aanpassingen zouden worden gedaan. Maar omdat er tot maandagavond nog helemaal geen vliegtuigen vlogen, kon Addy van den Krommenacker niets beginnen. ‘Uiteindelijk ben ik maar met een roseé’tje in de zon gaan zitten’, aldus de ontwerper.

Een vriendin van Addy, die in Milaan was, bood gelukkig nog aan om enkele jurken met de auto naar Nederland te rijden. Die jurken zullen dan toch nog op tijd in Nederland zijn.

Addy heeft gezegd dat de modeshow zeker door zal gaan. We zijn dan ook benieuwd hoe hij het probleem van de ontbrekende jurken op gaat lossen. (Tess)

Deel dit artikel
Back to top