Fashion

Ungaro zoekt ontwerptalent

Berucht merk Ungaro wil weer winst gaan maken en is daarom hevig op zoek naar wat ontwerphulp. De samenwerking met ontspoorde actrice Lindsay Lohan liep vorig jaar uit op een ramp en daarom is het nu tijd voor ‘echte’ vakmensen, alsdus eigenaar Asim Abdullah.

UngaroUngaro

Bij modehuis Emanuel Ungaro rommelt het al een tijdje: na al het drama rond de kledingcreaties van Lindsay Lohan nam de hoogste piet van het bedrijf per direct ontslag.

Op zich een te begrijpen zet, want de media kon niet stoppen met het afkraken van La Lohan’s modeshow. De kleren waren dan ook niet om aan te zien: vloekende felle kleuren, hysterische stola’s, heel veel bloot en overal hartjes, hartjes en nog eens hartjes!

UngaroUngaro

Toch is Ungaro niet ontevreden met de stap om Lindsay als creatief adviseur aan te stellen. De lage omzet is sinds de genante vertoning van LiLo’s lijn namelijk behoorlijk gestegen. ‘Publiciteit is publiciteit’, moeten ze gedacht hebben.  

UngaroUngaro

Geruchten gaan dat de Engelse, veelzijdige ontwerper Giles Deacon de nieuwe designer wordt. Hopelijk lukt het hem wel om het Italiaanse merk naar een hoger niveau te tillen…

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top