Fashion

Miss Ultimo ontslaat Peaches Geldof

Nadat afgelopen week bekend werd dat de 21-jarige Peaches Geldof heroïne had gebruikt en er naaktfoto’s van haar op het internet verschenen, besloot het lingeriemerk waarvoor Peaches model stond, Miss Ultimo, het contract met haar te verbreken.

Onmiddellijk nadat het slechte nieuws over Peaches Geldof naar buiten kwam, ging de directie van Miss Ultimo in vergadering. Daarin besloten zij dat ze niets anders konden doen dan het contract met Peaches te verbreken. ‘Miss Ultimo is een merk voor jonge vrouwen. Als bedrijf hebben wij de sociale verantwoordelijkheid om enkel positieve rolmodellen te gebruiken, waar jonge vrouwen tegenop kunnen kijken.’

Meteen na de meeting liet Miss Ultimo alle campagnefoto’s van Peaches Geldof in de winkels en op de website verwijderen. De nieuwe campagnefoto’s waren onlangs al gemaakt, helaas voor niets dus.

Voor Peaches betekent het einde van het contract met Miss Ultimo erg slecht nieuws. Ze vond het werk voor Miss Ultimo erg leuk en verdiende er goed mee (100.000 pond per jaar).

Wat vind jij van dit nieuws? Is het terecht dat Miss Ultimo Peaches meteen op straat zet?

(Tess)

Bron: Daily Mail

Deel dit artikel
Back to top