Fashion

De Glamour Detox is begonnen!

Wil jij met je kleding het goede doel steunen? Dat kan, want de tweede editie van de Glamour Detox Your Wardrobe is begonnen! Het modeblad roept al haar lezeressen op om een beroep te doen op hun kledingkast en een goedgevulde roze vuilniszak (geillustreerd door illustratrice Ingrid Bockting) vol kleding in te leveren bij de Bijenkorf. Alle kledingstukken worden op 14 maart verkocht én geveild voor het goede doel…

Doe jij helemaal niets meer met dat ene paar pumps van de Zara, die designerschoenen, die toch een beetje te klein zitten of die tas die je jarenlang hebt gedragen, maar in de kledingkast is verdwenen omdat je al tig andere hebt aangeschaft? Geen nood! Glamour roept iedereen op om haar kleding in te leveren bij een dichtsbijzijnde Bijenkorf-filiaal voor het goede doel. De buit wordt de komende weken op de redactie gesorteerd en op 14 maart voor één middag verkocht in de Amsterdamse Bijenkorf.

Niet alleen lezeressen, maar ook BN’rs en Nederlandse ontwerpers doen dit jaar mee. En deze kledingstukken worden geveild. Denk maar aan topstukken van Viktor & Rolf, Mart Visser, Claes Iversen en Bas Kosters. Of wil je juist de Jimmy Choo-clutch van Nikke Plessen, die geweldige stoere Pollini boots van Beertje van Beers of dat Alexander McQueenjurkje van Daphne Deckers scoren? Het kan allemaal op zondag 14 maart.

Detox

Dus waar wacht je nog op: bestorm je kledingkast en zoek spullen uit die je toch niet meer gebruikt (ja, ik ga dat ook doen). De grote schoonmaak kan beginnen en je steunt er ook nog eens het goede doel: de gehele opbrengst van alle kledingstukken gaat naar Orange Babies, een stichting die zich inzet voor zwangere vrouwen met hiv en baby’s in Afrika.

Extra leuk: je kunt ook nog eens 10.000 euro shopping money winnen! Vorig jaar won vriendin E. de prijs voor ‘beste schoenen’: ze had haar Yves Saint Laurent laarzen met pijn in haar hart (want té klein gekocht) in de roze vuilniszak gestopt. En verrrek, ze won 500 euro shopping money, die ze direct in de Bijenkorf mocht besteden. Ze was geweldige Michael Kors sleehakken en nog een aantal designerstukken rijker. You lucky bastard! Het report van vorig jaar lezen, klik dan hier.

Voor meer informatie kun je de website bekijken. Ik zeg: detoxen maar! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top