Fashion

De leukste cadeaus voor Valentijn

Natuurlijk is het op Valentijnsdag de bedoeling dat jij jouw Valentijn verrast of verwent. Toch is het ook heerlijk om op die dag verwend te worden. Of misschien heb je wel een Valentijnsdate waarbij je goed voor de dag wilt komen. Daarom in dit item een aantal modieuze cadeautips voor Valentijnsdag.

Vele merken besteden jaarlijks aandacht aan Valentijnsdag. Ze brengen speciale edities uit van hun producten of brengen bepaalde producten extra onder de aandacht. Zo wordt de rode Fab tas aangeprijsd als een echt Valentijnscadeau en geeft LaDress van 8 t/m 14 februari Valentijnskorting op haar gehele assortiment. Parfumzaken stunten rond deze tijd eveneens met hun prijzen en juwelieren selecteren hun mooiste sieraden voor Valentijn.

Maar ook de grote modehuizen spelen perfect in op Valentijnsdag. Ze brengen bijvoorbeeld kleding en accessoires uit met kusjes- of hartjesprint. Zo heeft Lanvin de LOVE-tas, Judith Leiber ontwierp een hartvormige clutch en YSL bracht een sleutelhanger met de letter LOVE op de markt. DKNY verkoopt een sjaal vol hartjes en Paris Hilton heeft haar eigen een hartenhorloge. Bovendien lanceerde Burberry onlangs een volledige hartjescollectie met riemen, tassen, blouses en paraplu’s vol hartjes.

Kortom genoeg moois om je hart bij op te halen!

Hieronder onze Valentijn-tips voor 2010:

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top