Fashion

Never Leave the House Naked

De wereld van mode kent tal van regels. Deze regels, gedicteerd door de internationale modepolitie en opgevolgd door fashion victims en modepopjes, passeren allemaal de revue in het nieuwe boek Never Leave the House Naked.

Dat sokken in sandalen een fashion faux-pas zijn, weten de meeste mensen wel, maar minder bekend is waarom alleen een bruid in het wit gekleed mag gaan op een bruiloft of waarom roodharigen weg moeten blijven van bepaalde kleuren. In dit boek worden alle stijlregels behandeld en onderzocht.

Naast quotes van bekende nationale en internationale modeontwerpers bevat het boek informatie over de herkomst van de soms vreemde regels. Elke regel is vergezeld van beeld - gemaakt door een scala aan illustratoren, fotografen en kunstenaars - dat de regel ontkracht, dan wel bevestigd. Het resultaat? De ultieme stijlbijbel voor modeliefhebbers en kostelijk vermaak voor modehaters.

De auteur van dit boekje is Anneloes van Gaalen en het is voor € 15,- te koop. Check voor een preview van het boek deze site: http://issuu.com/bis_publishers/docs/never_leave_the_house_naked

Ik heb dit boek zelf gekregen van een vriendinnetje en het is echt een aanrader, zeker voor modelievende vriendinnetjes! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top