Fashion

Lara gaat trouwen

Ja, het is écht waar! Lara Stone en haar dertien jaar oudere lover David Walliams stappen binnenkort in het huwelijksbootje. De twee tortelduifjes daten amper vier maanden, maar dat mag de pret niet drukken…

David ging voor Lara op de knieën, nadat deze eerst haar ouders om haar hand vroeg. Meneer is dus goedgekeurd door familie Stone. De twee zijn al maanden onafscheidelijk en tijdens mijn London Fashion Week van afgelopen september spotte ik ze allebei al in het super chique The Claridges Hotel. Toentertijd was het nog niet bekend dat de twee aan het daten waren. Ze deden er alles aan om hun romance geheim te houden.

Bijna een half jaar later heeft mevrouw een geweldige diamanten ring gekregen van haar liefje. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. Maar iedereen in de wereld mag het weten. “Ja, het is waar," aldus Walliams. "Wij gaan trouwen én zijn ontzettend gelukkig!”

David Walliams en Lara Stone

Kom maar op met die wedding pics. Gelukkig heeft Stone voor haar shoot in de Britse Vogue van afgelopen december zich mogen hullen in geweldige bal- en bruidsjurken. Daar zit vast en zeker wel een exemplaar bij voor haar trouwerij. Ik ben benieuwd.

Congratz! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top