Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 46

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: Grote Overstraat in Deventer…

Prachtige panden in Jugendstil sieren de Grote Overstraat, gelegen in een oud stukje Deventer. De sierlijke lijnen en werkjes, die kenmerkend zijn voor deze stijl, geven deze straat ook meteen zijn charme. In deze historische sfeer kun je heerlijk winkelen in de vele interieurwinkels, een bezoek brengen aan de galerieën of genieten in een van de gezellige restaurantjes.

Bibett Bibett

Winkeltip 1: Bibett

Deze winkel is een waar paradijs voor de modeliefhebber. Je vindt er 125 m2 aan kleding, schoenen en modeaccessoires. Het assortiment is zeer uitgebreid, waardoor iedereen hier kan slagen. Shop till you drop.

Merken

Alain Manoukian, Circle of Gentlemen, Compagnia Italiana,Daite, Day, Iceberg, Jean Paul, Jean Paul Gaultier, Moschino, ML, Renato Nucci, Roccobarocco, RED Valentino, Sem Per Lei.

CF CF

Winkeltip: Coup de Foudre

Coup de Foudre heeft een originele collectie Franse spullen om in een klap verliefd op te worden. En dat is precies wat ‘coup de foudre’ betekent: liefde op het eerste gezicht. Voor de hoedenliefhebber is deze winkel een klein paradijsje. In een chique ambiance van Frans antiek heb je hier de keuze uit een bijzondere verzameling dameshoeden uit de jaren ’20, ’30, ’40, ’50 en ’60. Veelal in onberispelijke staat, en van bekende ontwerpers als Christian Dior, Schiaparelli en Adolpho. Super voor dat ene Nieuwjaarsfeestje!

Voor meer winkeltips, check NLStreets.nl.

Meer ‘Fashionscene’s Straat van de Week’

Deel dit artikel
Back to top