Fashion

De Fashion Agenda 2010 is uit!

Donderdag 3 december werd in Amsterdam de Fashion Agenda van 2010 gelanceerd. Fashionscene was erbij en nam de stijlvolle agenda in ontvangst.

In Bar Italia in Amsterdam werd de Fashion Agenda voor aankomend jaar gepresenteerd. Voor deze bijzondere gelegenheid was behoorlijk wat pers naar het Italiaanse café/restaurant gekomen. Terwijl de DJ heerlijke (maar wel iets te harde) deuntjes draaide, werd er volop gesocialized en genetwerkt. Daarna was het tijd voor het officiele moment. Mode-ontwerper Mart Visser mocht het allereerste exemplaar van de Fashion Agenda in ontvangst nemen.

Ook wij kregen de Fashion Agenda mee naar huis. De agenda ziet er erg chique uit vanwege de dikke kaft en het grote formaat (ongeveer A4). Naast belangrijke data van internationale beurzen, leuke adresjes in binnen- en buitenland staan er bovendien interessante interviews in met onder meer ontwerper Jos van Raak en catwalkfotograaf Peter Stigter.

Lijkt deze Fashion Agenda jou wel wat? Surf dan naar www.conoscenti.nl voor de verkoopinformatie.

P.S. Naast de Fashion Agenda kregen we ook nog een aardige goodiebag mee naar huis met daarin onder andere een een giftbox van Calvin Klein! (En het is nog niet eens Sinterklaas)

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top