Fashion

Fashionable Afternoon Tea bij The Berkeley

Oh Mijn God. Dat is wat ik dacht toen ik op de website van het mooie Londense hotel The Berkeley kwam. Ze bieden namelijk een Afternoon Tea aan: een échte Engelse high tea, maar dan geïnspireerd door de laatste mode...

De Prêt-à-Portea (ja, zo heet het echt) is geinspireerd op de thema’s en kleuren van de modewereld, en dan met name de allerlaatste collecties. Het menu verandert dan ook elk halfjaar, met de mode mee, dus!

Op de kaart vind je allerlei mini-gerechtjes, inspired by ontwerpers als Christian Dior, Burberry, Christian Lacroix, Louis Vuitton, and Mulberry.

Zo eet je sandwiches, cakejes en taartjes geheel in fashionable style. Wat dacht je van een Mulberry Bayswater witte chocoladetruffel, de Louis Vuitton ‘bunny ears’ maar dan van een eetbare mousse, een Burberry trenchcoat biscuitje of een Dior macaron met witte chocolade en blueberries. Het gehele menu vind je hier...

Het water loopt me nu al in de mond! De Prêt-à-Portea is er elke dag in The Berkeley, om precies te zijn in de Caramel Room, van 13.00 tot 16.00 uur. Prijskaartje? 35 pond per persoon, en 43 met een glas champagne erbij. Cheers ! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top