Fashion

Halloween met M.A.C

Ga jij dit jaar Halloween vieren? Dan heb ik een goede tip voor je om deze griezelige avond fashionable en al door te komen. Bij M.A.C kun je namelijk je laten opmaken door een visagist voor hét perfecte Halloween-gezicht. Ik zeg: boe!

MACIk moet het eerlijk toegeven: ik ben er al in geslaagd om twee keer Sint Maarten te vergeten. Op deze avond, had ik dan standaard het licht uit om te voorkomen dat kindjes dachten dat ik thuis zou zijn. Niets is vervelender dan voor een groepje kids staan en te zeggen dat je helaas geen snoep in huis hebt. Anno 2009 weet je maar nooit hoe ze reageren (zeker niet als je een mandarijn of iets anders ‘gezonds’ geeft..). En dan denk je dat je 11 november hebt overleefd, dan is er ook weer 31 oktober: Halloween. Houd het dan nooit op?!?

Voor nu ben ik goed voorbereid voor als ik weer het snoepgoed vergeet: ik laat me die dag gewoon opmaken door een M.A.C-visagist voor een uiterst griezelig make-upje. Bij het opendoen van de deur zet ik het op het brullen, waarop alle kids al gillend wegrennen. Scheelt me weer een kilo snoep halen. Voor de rest heb ik écht geen hekel aan kinderen hoor. Echt niet… (Elisah)

* Heb ik je op een goed idee gebracht? Voor meer informatoe bel de M.A.C Pro Store (020-3300748) of de M.A.C in de Bijenkorf (020-6256006).

Deel dit artikel
Back to top