Fashion

Sample sale Designdock Rotterdam

Hiep hiep hoera, er is weer een fijne sample sale in het vooruitzicht! Trek alle uwe agenda's en noteer het volgende...

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 september is er een sample sale bij Designdock Rotterdam. Allerlei kleding- en schoenenmerken gaan weg voor inkoopprijzen! Onder andere Onitsuka Tiger, Boxfresh, Zooyork, Ecko en G-unit. Lekker stoere labels, dus.

Tijdens de Sample Sale worden er unieke items die pas in het voorjaar van 2009 in de winkels te krijgen zijn (of zelfs helemaal nooit in de winkel komen) verkocht. Zo zul je onder andere jassen vanaf 30 euro, sneakers en broeken vanaf 25 euro, t-shirts vanaf 10 euro en tassen en accessoires vanaf 20 euro vinden.

Het festijn begint elke dag om 12.00; vrijdags gaat het door tot 22.00 uur 's avonds, zaterdag tot 18.00 uur. Enne, om het Sample Sale feestje compleet te maken is er vrijdag vanaf 18u en zaterdag de hele dag een DJ en verzorgt Herr Zimmerman zaterdag de bar!

Let op: pinnen kan niet bij alle merken, dus neem genoeg cash mee om teleurstellingen te voorkomen! Grote tassen zijn niet toegestaan in showrooms, en er is helaas beperkt garderobe aanwezig.

 

Het Design Dock vind je aan de Van Helmonstraat 23 in Rotterdam, vlakbij hetMarconiplein. Zie ik je daar? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top