Fashion

COLLECTION PRC by Percy Irausquin gaat door

Na een droevige periode van rouw, is zojuist bekend gemaakt dat de prêt-à-porter collectie COLLECTION PRC, Percy Irausquin's laatste modeproject, voortgezet zal worden.

Het label waaraan Percy in nauwe samenwerking met zijn creatieve team vol onbegrensde passie heeft gewerkt zal in navolging van zijn visie gecontinueerd worden. Onder leiding van zijn trouwe rechterhand Kirsten Den Elsen zal zijn voltallige productie- en stylingteam, collecties die nauw aansluiten op het handschrift dat Percy hen heeft nagelaten, ontwerpen.

Met glamourous sexyness, kleurigheid en vrouwelijkheid als basiswaarden zal het vaste team achter COLLECTION PRC er alles aan doen om collecties neer te zetten die van top tot teen Percy-waardig zullen zijn. Mede dankzij de intensieve samenwerking die Percy met zijn team onderhield, zijn zij immers in staat om beter dan wie dan ook het gedachtegoed van deze geweldige ontwerper te waarborgen.

Vanzelfsprekend zal er geen voortzetting plaatsvinden van ATELIER PRC, de couture collectie waarmee Percy in eerste instantie furore maakte. Wel zal de RED CARPET collectie, zoals deze te zien was als onderdeel van FULL BLOOM, zijn meest recente prêt-à-porter collectie voor voorjaar/zomer 2009, in zijn nagedachtenis en visie als onderdeel van COLLECTION PRC worden voortgezet.

Meer informatie lees je op www.collection-prc.com. Ik vind het prachtig dat Percy’s talent op deze manier wordt doorgezet, en zijn passie voort zal leven in COLLECTION PRC. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top