Fashion

Webshop Bas Kosters Studio online

Goed nieuws voor alle fans, want Bas Kosters heeft een webshop geopend. Je leest het goed: de superleuke kleurrijke kledingcollectie met die bekende poppetjes erop plus de bijbehorende knuffels en kussentjes zijn nu te koop via het world wide web…

 

Ik ben gek op Bas Kosters! De excentrieke ontwerper had mij anderhalf jaar geleden al te pakken toen ik met toenmalig collegaatje Virginie zijn modeshow bezocht. Speciale gasten kregen een superleuk Bas Kosters-kussentje mee, maar helaas behoorden wij daar niet bij. Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg ernaar. En verrrek, we kregen er ook eentje! Nu pronkt het ding al meer dan een jaar op onze vintage-stoel in de woonkamer.

Bij zo’n kussentje hoort natuurlijk ook een ander pronkstuk van Kosters en die kan ik vinden in de webshop. Deze week is de onlinewinkel van start gegaan en eerlijk is eerlijk, het zit vol met de leukste t-shirts, de meest schattige poppetje en kunstige schilderijen. “Met deze shop wil ik mijn kleding bereikbaar maken voor iedereen in de wereld,” aldus de ontwerper. De man heeft zelfs klanten in Tokyo! Niet zo gek: de manga-achtige ontwerpen vallen altijd goed bij de Aziaten, al zeg ik het zelf. Zack the Garbage bag heeft in ieder geval mijn hart veroverd: hoe kun je hem nou laten liggen, "Would you take me home instead of putting me to the streets?"

Zack the Garbage bag!!! Bas Kosters doll

Bas Kosters Art

Prijzen variëren van 17,50 euro voor een Weet-ik-veel-broche (erg leuk) en 1000 euro voor een schilderij. Een flinke investering, maar dan heb je wel iets unieks. Ik ga zeker eens een kijkje nemen. Hopelijk vind vriendlief het ook wat. Leuke tip: het mini-magazine in vintagelook van Bas, waar je exclusieve afbeeldingen kunt vinden en natuurlijk de bekende plaatjes, die we van de man gewend zijn. Zeker een bezoekje waard. Ga jij even kijken? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top