Fashion

Gisele Bündchen op Colcci catwalk

Na vier jaar uit beeld te zijn geweest tijdens de Sao Paulo Fashion Week betrad de Braziliaanse Gisele Bündchen exclusief voor Colcci de catwalk in haar geboorteland.

 

Sinds januari 2005 is Gisele Bündchen, een goede vriendin van Colcci oprichtster Lila, het vaste gezicht van het Braziliaanse merk. Met haar optreden zet het topmodel niet alleen Colcci maar ook Brazilië op de internationale modekaart.

 

Gisele Bündchen, één van de bekendste modellen ter wereld, toonde tijdens de Sao Paulo Fashion Week de SS09 collectie van Colcci. De show stond in het teken van een verleidelijke hippie zomer, veelvoudig onderstreept door het ‘peace teken’ dat het model maakte. Dankzij de op zijde bedrukte motieven en de vele gelaagde looks is de collectie een kleurrijke bloementuin. Stoffen zijn geverfd van tie-dye tot batik en natuurlijke ruwe jeans worden afgewisseld met jeans in aardtinten.

De Braziliaanse Bündchen showde o.a. een eigentijdse paars/witte tie-dye broek met wijde pijpen onder een groen/paarse strapless top, bewerkt met kant en satijnen roosjes en een ultra korte top met eveneens een batik motief, gedragen op een strakke witte jeans met hoge taille. De typische Colcci killerheels maakten het geheel af. Naast Bündchen showde veel andere bekende Braziliaanse topactuerus, modellen en VIP’s de Colcci collectie. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top