Fashion

Word ontdekt als model!

Wil je een baan als fotomodel of modestyliste, maar weet je niet waar je moet beginnen? Aankomend weekend is in Batavia Stad het mode-evenement ‘Van Polder naar Parijs’ waar scouts en stylisten opzoek gaan naar nieuw talent…

Zaterdag 10 mei staat Batavia Stad helemaal in het teken van mode en glamour. Er zijn modeshows, catwalktrainingen, castings en er lopen stylingadviseurs rond. Voor een professionele fotoshoot kun je terecht in de fotostudio van Fotoprofile. Normaal kost dit 65 euro, maar voor de gelegenheid is de prijs 25 euro plus visagie! 

Kun je snel een mooi outfit samenstellen? Doe dan mee aan de Celebrity Styling Race. Opdracht: shop voor een vriendin een outfit ter waarde van 250 euro bij elkaar. Je vriendin wordt opgemaakt door een professionele visagist en gaat daarna de catwalk op. Vervolgens wordt ze beoordeeld wordt door een professionele jury onder leiding van tv-stylist Mark de Boer.

Het beste duo wint een weekend Parijs voor twee personen, een plaatsje in Celebrity, een reportage op www.StyleToday.nl en loopt mee in de finaleshow!

Als je je nog wilt opgeven. Vandaag is de laatste kans. Voor wie niet meedoet, is er natuurlijk ook genoeg te doen. De eerste 250 bezoekers die een Celebrity laten zien krijgen een gratis goodiebag!

van polder naar parijs

‘Van Polder naar Parijs’ is 10 mei vanaf 12.00 in Batavia Stad. Ga jij er naartoe? (Juliette)

check www.bataviastad.nl

Deel dit artikel
Back to top