Fashion

Doutzen Kroes als wassenbeeld

Je hoort er als beroemdheid pas écht bij als je een wassenbeeld in Madame Tussaud hebt. De gelukkige, die er nu eentje krijgt, is niemand minder dan Doutzen Kroes. Het topmodel onthult aanstaande maandag haar eigen beeld in onze hoofdstad…

Doutzen Kroes krijgt een wassenbeeldFans van het topmodel kunnen hun lol niet op: vanaf maandag is mevrouw van wel erg dichtbij te bewonderen. Helaas wel de wassenversie, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Die hard fans kunnen deze maandag alvast wel een glimp van de échte Doutzen vangen: het model komt namelijk naar Nederland voor de onthulling van haar beeld.

De Friese Doutzen schittert naast beelden als Robbie Williams, prins William, Ali B, Joop van den Ende en Tiësto. Niet niks dus! Ze heeft het verdiend: Kroes werd vier jaar terug ontdekt toen ze paparazzifoto’s opstuurde naar modellenbureau Paparazzi. Vlak daarna maakte ze al campagnes en liep ze modeshows voor topmerken als Gucci, Valentino en Versace. Hedendaags is ze het gezicht van L'Oréal en lingeriemerk Victoria’s Secret.

Echt leuk! Ben jij er bij aanstaande maandag? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top