Fashion

Smoothies met supercute mutsjes

In de maand december dragen alle Innocent smoothies (je weet wel, die superlekkere sapjes met grappige tekstjes erop) zelfgebreide wollen mutsjes. How cute!

Met de actie wil Innocent de aandacht trekken voor eenzame opa’s en oma’s in Nederland. Per verkochte goedgemutste smoothie geven we vijftig cent aan het Nationaal Ouderenfonds. Honderden vrijwilligers hebben maanden gebreid om een recordaantal van 35.000 smoothies te voorzien van een vrolijk mutsje. Wat is er nu liever dan dat?

Eenzaam?

Duizenden opa’s en oma’s in Nederland zijn eenzaam. Volgens het Nationaal Ouderenfonds voelen een miljoen ouderen zich eenzaam en vieren 200.000 ouderen Kerstmis alleen thuis. Honderden activiteitencentra, handwerkverenigingen en breiclubs hebben ons de afgelopen maanden geholpen en kleine wollen mutsjes gebreid voor deze ouderen. In de maand december staan ze in de winkel met maar één doel: geld inzamelen voor gezellige kerstdiners.

Je vindt de goedgemutste smoothies o.a. bij De Bijenkorf, de Coffee Company, de Total tanksstations langs de snelweg én Sandays Bakeries. Ga jij er eentje halen? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top