Fashion

HNTM seizoen 4

Hollands Next Top Model seizoen 4 is zojuist van start gegaan. Heb jij gisteravond ook vanaf half 9 gekluisterd aan de buis gezeten?

Ik in ieder geval wel, en dat ben ik ook de komende maandagen van plan! Want HNTM is één van mijn favoriete programma's van dit moment. Modellen, fashion, glamour, beauty... en dat speelt zich ook nog eens allemaal af in ons kleine kikkerlandje!

Vanaf 31 maart strijden elf mooie jonge meiden weer om de felbegeerde titel Holland's Next Top Model met in deze editie meer verrassingen dan ooit tevoren. De meiden logeren in de Top Model Mansion en worden ondergedompeld in luxe. Echter, de 'switch' in de groep en de onverwachte 'Goodmorning shoot' zet iedereen weer even met beide benen op de grond....Aan de hand van wekelijkse opdrachten, challenges en fotoshoots worden de meiden klaargestoomd voor wat hen te wachten staat als topmodel."

De jury & de coaches

De jury van HNTM 4 bestaat uit Daphne Deckers, Rosalie van Breemen, Mariana Verkerk, Philip Riches (fotograaf) en Hilmar Mulder (hoofdredactrice Grazia). De coaches zijn Bastiaan van Schaik (styling) en Thijs Willekes (beautyexpert).

De modellen

Het zijn er elf: Annika, Joosje, Daniëlle, Victoria, Jennifer, Claudia, Amanda, Maj-Britt, Yvette, Patricia en Laura.

De prijzen

De winnares ontvangt een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters the Agency. Daarnaast krijgt zij een cover op de wekelijkse glossy Grazia en is zij bij ICI PARIS XL vier maanden lang het gezicht van het ICI PARIS XL Beauty Channel en krijgt een speciale ICI PARIS XL auto van Citroën! HNTM seizoen 4: elke maandagavond van 20.30 tot 21.30 op RTL 5 ! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top