Fashion

Adidas meets Diesel

Bij de New York Fashion Week werd een nieuwe, nogal onverwachte samenwerking gepresenteerd: de twee topmerken Adidas en Diesel gaan samenwerken!

De lijn gaat “Adidas Originals Denim by Diesel” heten en bevat ‘extremely detailed, premium denim for true jeans lovers’. Prijskaartje? Zo tussen de 160 en 210 euro.
De collectie zal exclusief verkocht worden bij alle Adidas Originals verkooppunten. Bijvoorbeeld de Adidas Originals Store aan de Leidsestraat van Amsterdam. Maar ook bij Patta en Spoiled in Amsterdam, P'LEISURE in Den Bosch en Men@Work in Eindhoven.

"Ik ben zelf een grote Adidas-fan en ik ben zeer opgewekt over dit project!” zegt Renzo Rosso, de president-voorzitter van Diesel. “ Het is de eerste keer dat Diesel een denimlijn ontwerpt met een ander lifestylemerk. We wilden dit absoluut met Adidas aangaan, omdat zij dezelfde frisse houding hebben als wij, en het merk staat voor een hoge kwaliteit en veel creativiteit.”

Hermann Deininger, CMO van de Adidas Sport Style Division, zegt: “dit is de eerste keer dat we zo’n soort samenwerking zijn aangegaan. We wilden het ook alleen doen met een partner die onze klanten iets heel unieks kon bieden.”

Check www.adidas.com/Diesel voor meer info én de uitgebreide collectie! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top