Fashion

Don't mess with Marlies!

Marlies Dekkers heeft de oorlog verklaard aan lingerieconcern Sapph. De setjes van Sapph lijken volgens Marlies teveel op haar lingerie. Dat Marlies een pittig dametje is wisten we natuurlijk allang, ze is niet voor niets zakenvrouw van het jaar 2007 geworden.

 

marlies dekkersDon’t mess with Marlies! Tussen de lingeriekoningin en Sapph is een ware catfight uitgebroken. Marlies heeft winkeliers laten weten dat ze stopt met de toelevering van haar lingerie als ze ook collecties van Sapph in het assortiment houden. “Als je een echte Rembrandt in de winkel hebt hangen, dan heb je géén behoefte aan een nep-Rembrandt” zegt Arnold Perizonius, topman van het Dekkersimperium.

 

De grote baas van Sapph, Rob Heilbron heeft toegegeven dat de ontwerpen wel een beetje op die van Marlies lijken. “Maar wij hebben onze eigen ontwerpers en wij houden niet van kopiëren. Wij laten ons inspireren.” Ja ja, klinkt als een slechte smoes.

Marlies heeft Sapph er al een aantal keer op gewezen dat hun ontwerpen steeds meer op die van haar begonnen te lijken. Nu dreigt Marlies met juridische stappen. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen. Wat denk jij? (Juliette)

Deel dit artikel
Back to top