Fashion

Glamour Stiletto Run bijna in zicht

De Glamour Stiletto is natuurlijk hét gebeuren van 2007. Goed nieuws voor degenen die tijdens deze glamouros dag aanwezig zijn in één van de vijf grote steden: onder andere Hanna Verboom en Bracha van Doesburgh zijn aanwezig tijdens de run…

Hanna VerboomTwee weken geleden schreven we er al over: de Glamour Stiletto Run komt steeds dichterbij. En dit jaar heeft het Glossy-blad het hele gebeuren over een andere boeg gegooid. Op 6 maart worden de voorrondes gehouden in vijf steden, waaronder ook Antwerpen. De 25 snelste deelneemsters worden per direct in een sjieke limousine naar Amsterdam gebracht voor dé run. Wat er daarna gebeurt, is ons natuurlijk wel duidelijk: de winnares krijgt shop-till-you-drop-money ter waarde van 10.000 euro. Tja, daar kun je wel iets leuks voor kopen in de P.C. Hooftstraat.

Het wordt natuurlijk weer een hartstikke leuke dag, net zoals vorig jaar toen de Fashionscene-crew zich haastte naar dé winkelstraat van Amsterdam. Voor geen goud zou ik meedoen aan de race (helaas beschik ik niet over stiletto-proof voeten..), maar ernaar kijken was ook erg leuk. En dit jaar heeft Glamour vijf BN’rs gestrikt, die elk het startschot geven. Hanna Verboom doet dat in Antwerpen, Bracha van Doesburgh mag het startschot geven in Arnhem, Renate Verbaan in Rotterdan, Fiona Hering in Haarlem en Maria Kooistra in Groningen. Zo wordt de dag extra leuk!

Ik kan nu al niet wachten en ben zeker weten van de partij (wel langs de lijn hè?). Ren jij ook mee of sta jij, net als ik, liever langs de kant? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top