Fashion

Schoenenlijn Paris bijna gelanceerd

Na 45 dagen gevangenisschap, een mislukte cd en een kinki dvd vond Paris Hilton het hoog tijd voor iets nieuws. Vanaf 8 februari kunnen we namelijk bij winkelketen Macy’s terecht voor een exclusief paar Hilton schoentjes…

Paris komt met schoenenlijnVergeet Jimmy Choo en Manolo Blahnik, want na het lanceren van een collectie sportkleding, een aantal handtasjes en een parfum-lijn leek het Paris een logische stap om schoenen te ontwerpen. Het nieuws is natuurlijk al een tijdje oud, maar wist jij dat de loveable shoes (sexy stilettos, flatjes, wedges en laarzen) al vanaf aanstaande vrijdag te koop zijn?

Paris, zelf rond paraderend op een schattig maatje 44, omschrijft haar Paris Hilton Footwear Collection als “de perfecte finishing touch voor bij een iedere outfit” en, niet geheel onbelangrijk: “without spending a fortune!” Daarnaast heeft ze aandacht besteed aan de details (elke zool bevat een roze hartje: lichtroze voor de voorjaar/zomercollectie, donkeroze voor de najaar/wintercollectie), voelen de schoenen aan alsof je op wolken loopt en de schoenendoos is net zo fashionable als de inhoud (lees: het heeft handvatten voor extra draagcomfort en is gemaakt van gerecycled materiaal).

Dus heb je altijd al eens in Paris’ schoenen willen staan en wil je ze inclusief handtekening? Zorg dan dat je één van de eerste 200 kopers bent, want die schoenen zal la Hilton hoogstpersoonlijk signeren. Je hoeft er alleen maar even voor naar South Coast Plaza in Amerika De adviesverkoopprijs ligt trouwens tussen de $60 en $195. Gezien haar eigen kledingstijl zullen de ontwerpen voornamelijk trashy en sleazy designs, inclusief killer stilletoheels, bevatten.

De shoes worden ook bij Kitson, Zappos.com, Endless.com, Bakers, Lord & Taylor verkocht. Ik ben benieuwd of la Hilton het in zich heeft als schoenenontwerpster. Wat denk jij? (Judith)

Deel dit artikel
Back to top