Fashion

Sexy haargel speciaal voor mannen

Op een druilerige donderdagmiddag stapten twee hairstylisten ons kantoor binnen met de mededeling dat ze onze mannelijke collega’s eens flink onder handen gingen nemen. Dat beloofde dus heel wat! Vooral toen we te horen kregen dat de heren niets minder dan feromonen (lees: bepaalde hormonen) in hun haren kregen gesmeerd…

Om jullie even up to date te houden: feromomen zijn bepaalde hormonen, die ervoor zorgen dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot het andere geslacht. Feromonen brengen, net als hormonen, boodschappen over binnen het lichaam. Maar ze functioneren ook als boodschapper tussen twee individuen van dezelfde soort (lees: mannen en vrouwen). Bij zoogdieren (dus wij ook) kunnen ze de seksuele communicatie beïnvloeden. Via ons lichaam dragen we feromonen over, die biochemische boodschappen bevatten en invloed kunnen hebben op de hormoonhuishouding van het andere geslacht. Met andere woorden: zo ontstaat dus dé vonk met die ene hunk!

Göt 2 Be vond het eens tijd om deze hormonen in hun producten te stoppen. Want wat is nou de beste vriend van elke man? Juist, haargel (als de gouden lokken van menig man maar goed zitten). Natuurlijk scheiden mannen van zichzelf al deze hormonen af, maar door dagelijks douchen en het gebruik van deodorant worden de feromonen die worden aangemaakt geweerd. Het gevolg: wij vrouwen ruiken ze niet meer, wat er weer voor zorgt dat er minder vrouwen zich aangetrokken voelen tot het andere geslacht.

Date-Magneet Fix Appeal Collega/proefpersoon R.

“Tijd om hier verandering in te brengen” moet Göt 2 Be zeker weten gedacht hebben en stopte de hormonen in hun nieuwste haargel, speciaal voor mannen. Maar zijn wij vrouwen het hier eigenlijk wel mee eens? Waarom moet onze aantrekkingskracht zwaar op de proef worden gesteld door een simpele gel. Gelukkig kunnen de makers concluderen dat de Date-Magneet Fix Appeal (de naam van de gel) niet van iedere vrouw een willoos slachtoffer maakt. Tja, we willen natuurlijk niet dat het product een enorm Axe-effect creëert.

Of het werkt? Bij ons op kantoor waren er drie mannen die de uitdaging aandurfden en zichzelf dé proefpersoon voor Fashionscene maakten. Want wij vrouwen waren natuurlijk ontzettend benieuwd of er een eventuele vonk zou overslaan tussen onze mannelijke collega’s. Ondanks de aparte, sterke geur, kon ik in ieder geval niets merken (nee, ik meen het echt). Wat mannelijke collega R. van de gel vond? “Ruikt lekker, voelt ook wel prettig aan, maar het echte effect op vrouwen heb ik nog niet gemerkt. Vraag het mij volgende week nog eens, misschien heb ik dan een compleet andere mening.”

We zijn natuurlijk hartstikke benieuwd of er daadwerkelijk een Axe-effect ontstaat door de Date-Magneet Fix Appeal. De tubes zijn in ieder geval al te koop in de winkel, dus mochten jullie het zelf willen testen: Fashionscene is erg benieuwd naar het resultaat. Let op, de gel werkt alleen bij vrouwen…

Snel jij je naar de drogist voor zo’n tube? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top