Fashion

Run Diva Run

Ook dit jaar geeft Glamour magazine € 10.000 shoppingmoney aan de dame die het snelst een parcours op stilettoheels kan volbrengen. Op 6 maart is het zover en houdt het tijdschrift voorrondes in 5 plaatsen in Nederland.

In elke plaats, variërend van Groningen tot Haarlem, zal een BN’er aanwezig zijn voor mental support en om het startschot te geven. De 25 snelste meiden per plaats (in totaal dus 125 lucky ladies!) worden vervolgens in limo’s gezet en direct naar de P.C.Hooftstraat gereden om daar later op de dag met de grote Glamour Stiletto Run mee te doen.

De girl die als eerste met haar hoge hakjes de finish haalt, wint maar liefst 10.000 euro en mag dat meteen uitgeven in de P.C.Hooftstraat. Maar behalve die flinke zak met geld zijn er ook nog andere topprijzen zoals een exclusieve Daryl van Wouw dress (voor de best geklede deelneemster) en een jaar lang gratis schoenen (voor de fashionista met de mooiste schoentjes).

Stiletto Run Stiletto Run

Ook is er een goedgevulde goodiebag voor alle deelneemsters, waarin onder andere een Armani parfum zit. Nice... Genoeg redenen dus om je snel in te schrijven voor dit jaarlijkse fashionable event. En inschrijven kan op de Glamour-website. Scoor daar je startbewijs, trek je mooiste pumps aan en ren je benen uit je lijf. Belangrijk detail: het gaat om de Stiletto Run, een hak van minstens 9 centimeter is vereist. Je hebt nog een maand om te oefenen!

Ga jij meedoen? (Judith)

Deel dit artikel
Back to top