Fashion

Nieuwste collectie van Zenggi.com

Voor de vrouwen die zich wel iets meer kunnen veroorloven, is Zenggi.com de perfecte onlineshop. Het gezicht achter de site én tevens ontwerpster is Marian Wiggers, die voor het komende seizoen weer een leuke collectie biedt. Loop jij er al warm voor?

Voor de spring/summer collectie heeft Marian zich laten inspireren door de comfort casual cultuur van de Italiaanse Rivièra. Vrouwelijkheid, comfort en draagbaarheid staat voorop. Voor de liefhebbers bevat de lijn kimonotops, fijn gebreide jurkjes en spijkerbroeken van het überhippe celebritymerk J.Brand. Maar ook de zwierige zomerjurkjes en old style kaftans met wijdvallende mouwen doen het erg goed. Waar wij deze zomer absoluut in gezien moeten worden: kleine, platte sandaaltjes! Combineer deze onder een jeans of een leuke rok op knielengte. Speur de shop dus maar af voor de perfecte combi.

ZenggiZenggi
Zenggi
ZenggiZenggi

Naast het eigen merk heeft Marian ook nog internationale brands als Forte Forte, Nicole Fahri, By Marlene Birger, Repetto ballerina’s, tassen van hippie chic merk Maria La Rossa te koop in haar onlineshop. Genoeg keus dus.

Zit er iets voor jou tussen? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top