Fashion

Dita von Teese ontwerpt voor Wonderbra

Dita von Teese staat bekend om haar glamourstijl gebaseerd op de Hollywoodactrices uit de jaren dertig en veertig. Goed nieuws voor alle bewonderaars. De danseres gaat voor lingeriemerk Wonderbra een lijn ontwerpen…

 

Dita met haar wereldberoemde stripactDita kennen we natuurlijk allemaal als de ex van Marilyn Manson, maar deze dame kan natuurlijk nog veel meer. Ze is een kei in het geven van de meest spetterende en sexy shows. Denk maar aan de stripact, waarin ze languit in een groot glas martini baddert. Sexier kan gewoon niet! Het lingeriemerk Wonderbra zag wel iets in Dita en strikte haar als hun nieuwste gezicht.

Von Teese gaat niet alleen model staan, maar zal ook een gelimiteerde oplage ontwerpen, die uitsluitend voor de Franse en Engelse markt bedoeld is.“Ik hoop dat ik mijn passie voor sensuele maar draagbare lingerie met de wereld kan delen”, aldus de danseres. “Mijn lingerie zal een beetje glamour brengen in het alledaagse leven van mensen." Internationale beauties als Eva Herzigova en Adriana Karembeu gingen haar al voor.

Ik ben superbenieuwd naar de eerste campagnefoto’s. Wat jij? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top